Leverans inom 2-4 dagar - Ett salongmärke som skapades av proffs för proffs

Spraytanning Sverige

Vi är ett svenskt företag som erbjuder spraytan produkter, tillbehör samt utbildning. Våra produkter är kompatibla med EU´S nya lag som trädde i kraft 2022 gällande restriktioner om DHA!. 

Några fördelar med våra produkter är att dom innehåller veganvänliga ingredienser och ekologisk DHA som får huden att kännas mjuk och len efter en behandling. Vätskan torkar på några sekunder utan att känns klibbig och du behöver endast använda ca 50 ml vätska per kund vilket ger en låg kostnad. Vi erbjuder nyanser från medium - darkest samt med eller utan tillsatta doftämnen. 

Vi erbjuder support alla dagar från 8-20 på sociala medier, chat eller mail.
Kontakta oss ifall du har några frågor eller funderingar kring våra produkter.


Utbildning

Ta första steget och bli en diplomerad Spraytan artist med oss på Spraytanning Sverige. Tillsammans med landets bästa tränare och Academys erbjuder vi en spraytan utbildning med hög kvalité och det senaste utbildningsmaterialet som gör dig redo för ett spännande nytt yrke! Hos oss får du en trygg, framtidssäker grundläggande utbildning med produkter som har veganvänliga ingredienser, ekologiskt DHA som är kompatibla med EU`S nya lagstiftning för 2022.